Η ομάδα μας

Φωτογράφοι

Μαριάννα Αρβύθη

Ονομάζομαι Μαριάννα και είμαι φωτογράφος. Αυτό είναι περισσότερο απο μία δουλειά… Είναι το πάθος μου και τρόπος ζωής. Σε όλες μου τις δουλειές, σκοπός μου είναι να δημιουγώ εικονοποιημένες ιστορίες και προσπαθώ να συνδέω τον φωτογραφιζόμενο με τον παρατηρητή. Μου αρέσει να “δείχνω” τις στιγμές που δεν “φαίνονται” και να τις μοιράζομαι με τον κόσμο. Φωτογραφίζω γάμους πάνω απο 15 χρόνια και μέσα σ’αυτό το διάστημα κατάφερα να χτίσω μια υπέροχη ομάδα. Την ημέρα του γάμου σας, στόχος μας είναι να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα και στο δρόμο μας για την επιτυχία, σας υπόσχομαι πως θα περάσουμε τελεια!

Prisma team

Γιώργος Ρούσσος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην αρχόντισσα, και πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Σύρο. Η μεγαλοπρέπεια του νησιού σε συνδυασμό με τη μαγεία της θάλασσας ήταν τα βασικότερα ερεθίσματα για εμένα από πολύ νωρίς. Ως έφηβος, δεν αποχωρίστηκα ποτέ την ερασιτεχνική μου κάμερα, πολυπόθητο δώρο γενεθλίων, συλλέγοντας ασταμάτητα εικόνες και στιγμές.

Μάριος Ρούσσος

Η δημιουργία μοναδικών εικόνων και συναισθηματων είναι ενα πολύ ομορφο κίνητρο για εναν βιντεογραφο. Μεγαλώνοντας στην πρωτευουσα των Κυκλάδων επηρεαζόμενος απο την καλλιτεχνική αύρα του νησιου αγάπησα την τέχνη της κινηματογράφησης.

Bαρθαλίτης team

Γιώργος Βαρθαλίτης

Είμαι ο Γιώργος Βαρθαλίτης και η ειδικότητά μου είναι η βιντεογραφία. Με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας και μεγάλο πάθος για οτιδήποτε κάνω, φροντίζω να απαθανατίσω όλες τις σημαντικές αναμνήσεις σας ώστε να τις ξαναζήσετε με μια ματιά!

Ανάργυρος Βαρθαλίτης

Είμαι ο Αναργύρος Βαρθαλίτης και ειδικεύομαι στη λειτουργία μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) τόσο για βίντεο όσο και για φωτογραφία. Είμαι 21 ετών και με ενθουσιάζει κάθε τι καινούριο!