Έχεις τις φωτογραφίες σου… και τώρα;

Ανέθεσες σε έναν καταπληκτικό φωτογράφο να τραβήξει την ημέρα του γάμου σου… και μετά; Που βρίσκονται οι φωτογραφίες σου?

Η προφανής απάντηση είναι σε ένα άλμπουμ. Αν έχεις αμφιβολίες στο να πάρεις ένα, να ξέρεις οτι για να δημιουργηθεί ένα τετοιο άλμπουμ χρειάστηκε πολύς κόπος και σκέψη. Ξοδέυτηκε πολύς χρόνος ώστε να στηθούν τα σαλόνια και να πουν την δική σου ιστορία αγάπης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ προσεγμένο, δημιουργικό και εκτυπωμένο βιβλίο, που εξιστορεί την αγάπη σας!

Το άλμπουμ δεν ζει στο i-pad , στο i-cloud ή στο instagram. Ένα άλμπουμ είναι βαρύ, εκτυπωμένο, είναι μία φυσική αναπαράσταση του γάμου σας, το οποίο θα βρίσκεται πάντα τοποθετημένο στο τραπέζι σας, έτσι ώστε να δείχνετε στον κόσμο πως ξεκινήσατε τις ζωές σας μαζί.

Το άλμπουμ δεν δείχνει μόνο την ιστορία αγάπης σας, αλλά και κάθε απόφαση που πήρατε κατά τη διάρκεια της κοινή σας ζωής. Και όλο αυτό είναι αποτυπωμένο σε ένα βιβλίο για πάντα! Μην κάνετε το λάθος ο γάμος σας να ζεί και να πεθαίνει στο τηλεφωνό σας…